Benetti Grup

Benetti Grup üretim makineleri ve mermer, taş ve granit çıkarma tesislerinde dünya lideri, uluslararası bir şirketler grubudur. Grup 1926 yılında Carrara'da kurulmuştur, ve Benetti ailesinin üçüncü kuşağı tarafından yönetilmektedir.

Şirketin kalite ve yenilik üzerine odaklı oluşu verimliliği artırmak ve üretim maliyetlerini optimize etmek amacıyla müşterilere gelişmiş ve verimli teknik çözümler sunmayı sağlar. Dünyanın en önemli taş ocağı olan Carrara'da faaliyet  gösterme deneyimi şirket için eşsiz ve stratejik bir değer oluşturmaktadır. 

Benetti Machine

1926 yılında Carrara'da, dünyanın en önemli taş ocağında, kurulan şirket Grubun ana şirketidir. Sürekli gelişmekte olması sektöründe liderliğe ulaştırmıştır. Şirket müşterilerimizin gereksinimlerini karşılamak amacıyla tam kapsamlı taşocakçılığı makineleri sunmaktadır. Güvenlik ve çevresel konular şirket için öncelikli olup, önemli yatırımlar bu yönde yapılmaktadır.

Bendiam

1981 yılında, her türlü taşın kesimi için yüksek performanslı elmas araçları tedarik etme hedefi ile kurulmuştur. Bendiam, Benetti Grup makinelerinin dökme ve çelik takviyeli beton dahil herhangi bir malzeme üzerinde çalışmasına olanak sağlayan çok yüksek bir teknolojik düzeye ulaşmıştır.

Benetti Impiandi

1995 yılında gruba teknik/mali destek sağlamak amacıyla kurulmuştur. Benetti Impianti dünya çapında anahtar teslim tesislerinin temini için ideal bir ortaktır.